Okul Sporlarinda Heyecan Dorukta

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafinda düzenlenen 2014-2015 egitim-ögretim yili okul sporlari müsabakalarinda heyecan devam ediyor.

Okul Sporlarinda Heyecan Dorukta

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafinda düzenlenen sportif faaliyetleri ile organizasyonlarin temelini olusturan okul sporlarinda katilim giderek artiyor.
Yeni sezonda yine birçok okulun katilimiyla boy gösteren spor branslarinda il birinciligi heyecani devam ediyor. Farkli yas kategorileri olmak üzere basketbol, futbol, masa tenisi, satranç, voleybol gibi branslarda müsabakalar tamamlanirken, diger branslarda ise katilimci okullarin kiyasiya mücadelesi devam ediyor.
DERECEYE GIREN TAKIMLARA ÖDÜLLERI VERILDI
Nefes kesen maçlar sonunda dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari verilirken, genç kizlar ve genç erkekler kategorilerindeki diger branslarin yani sira yildiz erkekler ve yildiz kizlar, küçük erkekler ve küçük kizlar kategorilerinde olmak üzere tüm branslarda müsabakalar heyecanla devam ediyor.
Il birinciligi müsabakalarinda basarili olacak okul takimlarinin Karaman’i il disinda düzenlenecek olan grup müsabakalarinda temsil edecegini belirten Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, "Burada ki basarili takimlarimiz bizi Türkiye Sampiyonasi'nda temsil edecek. Okullarimizin yüksek katilimi ile tüm zamanlarin en heyecanli ve en çekismeli turnuvalarindan birini yasiyoruz. Ögrencilerimiz coskulari ve heyecanlari bizlere muhtesem bir dinamizm ve enerji verdi" seklinde konustu.
Kisacik, tüm sporcu ve antrenörlerin gösterdikleri fedakârlik ve centilmenliklerin örnek bir davranis oldugunu da sözlerine ekleyerek "Turnuvaya katilan tüm takimlarimizi, sporcularimizi, beden egitimi ögretmenlerimizi ve turnuvada görev yapan hakemlerimizi kutluyorum’’ dedi. (Spor Servisi)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284