Okullar Arasi Gençler Badminton Müsabakalari Sona Erdi

26-27 Aralik 2015 tarihleri arasinda Karaman Yunus Emre Spor Salonu’nda yapilan Okullar Arasi Gençler Badminton müsabakalari sona erdi.

Okullar Arasi Gençler Badminton Müsabakalari Sona Erdi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü, Okul Sporlari 2015-2016 yili faaliyet programinda yer alan, 26-27 Aralik tarihleri arasinda Yunus Emre Spor Salonu’nda yapilan müsabakalar dereceye giren okullarin belirlenmesinin ardindan sona erdi.
Zevkli ve çekismeli geçen müsabakalarin ardindan Liseler Arasi Genç Erkeklerde Spor Lisesi birinci, Irfan Ataseven Anadolu Lisesi ikinci, Ömer Dinçer Anadolu Imam Hatip Lisesi üçüncü, Ibni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dördüncü oldu. Liseler Arasi Genç Kizlarda ise Spor Lisesi birinci, Ayranci Ç.P.L ikinci, Ibni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü, Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dördüncü olan takimlar oldu.
Dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Sube Müdürleri Mustafa Karadeniz, Osman Selçuk Akbas, Kazim Karabekir Spor Ilçe Müdürü Cavit Bardak, Okul Sporlari Il Temsilcisi Özgür Tunçalp, Okul Sporlari Koordinatörü Yasar Çaliskan ve Badminton Il Temsilcisi Ela Sunaoglu tarafindan verildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284