Okullar Arası Küçükler Masa Tenisi Müsabakaları Sona Erdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı’nın Okul Sporları faaliyet programında yer alan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Okullar Arası Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.

Okullar Arası Küçükler Masa Tenisi Müsabakaları Sona Erdi

Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda düzenlenen Okullar Arası Küçükler Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakaları 16 takımdan yaklaşık 64 sporcunun birincilik mücadelesine sahne oldu. Kızlar ve erkekler kategorilerinde iki gün boyunca bir birinden çekişmeli maçların yaşandığı müsabakalarda sporcuların ortaya koyduğu performans sporseverlerden tam not aldı.

Renkli geçen müsabakalar sonunda erkekler kategorisinde Mevlana Ortaokulu birinci, Fikret Ünlü YBO ikinci, Kazancı Ortaokulu üçüncü, İmam Hatip Ortaokulu dördüncü oldu. Kızlar kategorisinde ise 100. Yıl Ortaokulu birinci, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ikinci, 15 Temmuz Şehit Muhammet Yalçın İmam Hatip Ortaokulu üçüncü, Makbule Orman Ortaokulu ise dördüncü olma başarısı gösteren takım oldu. Kategorilerinde dereceye giren takımlar ileri bir tarihte yapılacak olan okullar arası grup müsabakalarında Karaman’ı temsil etmeye hak kazandı.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, beden eğitimi öğretmenleri ve hakemler tarafından verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284