Okullar Arası Küçükler Puanlı Atletizm Yarışları Sona Erdi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Okullar Arası Küçükler Puanlı Atletizm Yarışları sona erdi.

Okullar Arası Küçükler Puanlı Atletizm Yarışları Sona Erdi

Karaman’da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Atatürk Spor Kompleksi Süreyya Ayhan Atletizm Pisti’nde düzenlenen okullar arası küçükler puanlı atletizm yarışmaları çekişmeli ve renkli görüntülere sahne oldu. 20 okul takımdan yaklaşık 120 sporcunun mücadele ettiği yarışmalarda sporcular 60 metre, 800 metre, 1000 metre, uzun atlama, yüksek atlama, fırlatma topu ve 5x60 bayrak yarışı kategorilerinde yarıştı.

Büyük heyecanın yaşandığı yarışlarda küçük erkekler kategorisinde Yunus Emre Ortaokulu birinci, Zübeyde Hanım Ortaokulu ikinci, Ermenek Cumhuriyet Ortaokulu üçüncü, Alparslan Ortaokulu dördüncü oldu. Küçük kızlar kategorisinde ise Bifa Ortaokulu birinci, Alparslan Ortaokulu ikinci, Fikret Ünlü YBO üçüncü, Zübeyde Hanım Ortaokulu dördüncü oldu.

Yarışlar sonunda dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenlendi. Ödül töreninde başarılı olan sporculara kupa ve madalyaları verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284