Okullar Arası Voleybol Grup Müsabakaları Sona Erdi

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde 4 gün boyunca devam eden okullar arası gençler voleybol grup müsabakaları sona erdi.

Okullar Arası Voleybol Grup Müsabakaları Sona Erdi

Okul Sporları 2020 yılı faaliyet takviminde yer alan Okullar Arası Gençler Voleybol grup müsabakalarının Karaman etabı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Kazım Karabekir Spor Salonu ve Yunus Emre Spor Salonu’nda oynanan final maçlarının ardından sona erdi. Dört gün boyunca bir birinden çekişmeli karşılaşmalara sahne olan müsabakalarda erkekler kategorisinde Karaman, Konya ve Hatay takımları, kızlarda ise Mersin, İstanbul ve Konya temsilcileri bir üst tur olan yarı final biletini alan takımlar oldu.
Kendi seyircisi önünde büyük bir mücadele vererek grubunda karşılaştığı Diyarbakır, Mersin ve Adana takımlarını yenen Karaman KSL Voleybol Takımının yarı finale çıkması ise Karaman’da büyük bir sevinçle karşılandı.
Karaman’ın okul sporları müsabakalarına başarıyla ev sahipliği yapmaya devam ettiğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “ İlimizde düzenlenen okullar arası gençler voleybol ve U14 Kızlar Bölge Şampiyonası müsabakalarına en iyi şekilde ev sahipliği yaparak Karaman’ın spor organizasyonlarında ki tecrübesini bir kez daha gösterdik. İlimize gelen misafirlerimizin buradan mutlu bir şekilde ayrılması bizleri de mutlu ediyor. İnşallah yine aynı heyecan ve tecrübeyle müsabakalara en iyi şekilde ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz. Okul Sporları müsabakaları kapsamında düzenlenen gençler voleybol grup müsabakalarında bir üst tura çıkan Karaman temsilcimiz Karaman KSL sporcularımızı ve tüm ekibi başarılarından dolayı kutluyorum. Müsabakalar kapsamında gruplarından lider olarak bir üst tura çıkan takımlarımıza da ayrıca kutluyor, bir üst turda başarılar diliyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284