Okullar Pistte Terledi

Okullar arasi gençler (erkek-kiz) atletizm il birinciligi yarismalari 02-03 Nisan 2014 tarihleri arasinda Süreyya Ayhan Atletizm Pistinde yapilan yarismalarin ardindan sona erdi.

Okullar Pistte Terledi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Okul sporlari Il Temsilciligi 2014 yili faaliyet programinda yer alan 'Okullar arasi Gençler Kiz-Erkek Atletizm Il Birinciligi müsabakalari' 02-03 Nisan 2014 tarihleri arasinda Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Süreyya Ayhan Atletizm Pistinde yapildi.
Okullarin zevkli ve çekismeli mücadelelerine sahne olan yarislara ilimiz okullarindan toplam 90 ögrenci katildi. Sporcular disk atma, cirit atma, 100 metre engelli, 300 metre engelli, gülle atma, bayrak yarisi gibi farkli kategorilerde il birinciligi için ter döktü. Atletizm il temsilcisi Murat Yurdadön konusmasinda, ‘’ Okullarin atletizm sporuna gösterdikleri önemin kendini memnun ettigini ifade eden Yurdadön, "Amacimiz atletizmi alt yapiya yaymaktir. Bu tip müsabakalar sporcular açisindan çok önemli. Hedefimiz, atletizm sporunu sevdirmek, tabana yaymak ve gelistirmektir.” diye konustu.
Müsabakalar sonunda dereceye giren okullara kupa ve madalyalari düzenlenen tören ile verilirken, yarismalar sonunda basari gösteren okullarimiz il disinda yapilacak olan grup yarismalarinda ilimizi temsil etme hakki elde etmislerdir.
Zorlu geçen müsabakalar sonunda olusan siralama ise;
Erkekler
1. Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi
2. Sariveliler Yunus Emre Çok Programli Lisesi
3. Bifa Anadolu Lisesi
Kizlar
1. Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi
2. Nefise Sultan Kiz Teknik ve Meslek Lisesi
3. Bifa Anadolu Lisesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284