Pazar Günü Erdemli Belediye Spor’u Agirliyoruz

70 Karaman Spor bu hafta evinde Mersin Temsilcisi Erdemli Belediye Sporu agirlayacak. Saat 13.30 baslayacak mücadeleye hafta boyunca hazirlanan temsilcimizde sakat oyuncu bulunmuyor. Bir futbolcu kart cezasi nedeniyle forma giyemeyecek.

Pazar Günü Erdemli Belediye Spor’u Agirliyoruz
Persembe günü yapilan çift kale antrenmaninda takima degisik formasyonlar çalistiran Kadir hoca, grubumuzda kolay rakip olmadigini belirterek her maça final havasinda hazirlandiklarini belirtti. Geçen hafta alinan beraberligi bu hafta 3 puan ve güzel futbolla telafi etmek isteyen futbolcularin hirsli ve moralli olmasi teknik heyeti ve yöneticileri memnun etti. 5. Grup ta son sirada bulunan Erdemli Belediye Sporun Cumartesi sehrimize gelerek kampa girecegi ögrenildi. Rakip takimin son sirada olmasinin kendilerini aldatmayacagini belirten Kadir hoca, “Rehavete girmeden seyir zevki güzel bir maç seyrettirmek istiyoruz” diyerek Karaman’lilari maça davet etti.
Pazar günü oynanacak mücadeleye tüm sporseverleri davet eden yönetim, geçen haftaki taraftar destegine de tesekkür etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284