Performans Spor Kulübünden Bir Altin Madalya Daha

Türkiye Taekwondo Federasyonu faaliyet programinda yer alan Poomse Türkiye Taekwondo Sampiyonasi 27-31 Mart 2013 tarihleri arasi Sinop ilinde yapildi. Sampiyonaya 30 ilden 210 Bayan 190 Erkek olmak üzere toplam 400 sporcu katildi.

Performans Spor Kulübünden Bir Altin Madalya Daha
Taekwondo Il temsilcisi Ali Can Sampiyona ile ilgili açiklamasinda, “Karaman ilimizi sporda basari ile bugüne kadar temsil etmeye çalistik. Bundan sonrada bütün çabamizla bu basariyi daha yükseklere tasimak için üzerimize düsen sorumluluk bilinci ile çalismalarimiza ara vermeden devam ediyoruz. Kulübümüz sporcusu Selahattin Sahin bu sampiyonada da birincilikle bitirerek altin madalya kazandi 2013 yili içerisinde yapilacak olan Avrupa ve Dünya Taekwondo Poomse Sampiyonalarina gitmeyi garantiledi. Daha önce Avrupa ve Dünya dereceleri bulunan sporcumuzun yine ilimiz ve ülkemiz adina madalya kazanacagina yürekten inaniyoruz. 2013 yili içerisinde Gençler Türkiye Sampiyonasi Marmaris’te Nisan Ayi sonunda baslayacak bu sampiyonada yarisacak olan Milli sporcularimiz ve Yildizlarda Avrupa sampiyonumuz Selahattin ve Selçuk Akbas kardesler ile tekrar Avrupa sampiyonlugu hedefliyoruz” dedi.
Kupalar ile birlikte Spor Il Müdürlügüne Ziyaret
Taekwondo Il temsilcisi Ali Can ve antrenörlerden Ibrahim Kafali ve Sadullah Bacaksiz Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügüne atanan yeni il Müdürümüz Mustafa Elduran’i makaminda ziyaret ederek alinan son basarilari ve bu sampiyonalarda kazanilan kupalarini sundular. Il temsilcisi Ali Can Il Müdürüne 2013 ile ilgili yapilan faaliyetler ve yapilacak olan sampiyonalar hakkinda bilgi verdi.
Can, “Aldigimiz bu basarilarda bizleri maddi ve manevi hiç yalniz birakmayan Sponsorumuz Duru Bulgur yönetimine Velilerimiz ve Sporcularimiz adina tesekkür ediyorum dedi. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284