Performans Spor Kulübüne Plaket

Karaman’da uzun yillardir taekwando dalinda büyük basarilara imza atan Performans Spor Kulübü 3 yildir da bisiklet dalinda faaliyetlerini sürdürüyor. Yildiz Bayan bisiklet kategorisinde yarismalara katilan Performans Spor Kulübü 2012, 2013 ve 2014 sezonlarini takim halinde Türkiye birincisi olarak tamamladi. Türkiye’de Yildiz Bayan Bisiklet kategorisi kuruldugundan bu yana Karaman Performans Spor Kulübü Türkiye birinciligini hiçbir kulübe birakmayarak büyük bir basariya imza atarken 2014 sezonunda Aybike Ünlü, Selver Sezer, Fatma Sezer ve Saliha Sezer’den olusan takim tekrar Türkiye birincisi olurken Selver Sezer ile de ferdi olarak Türkiye Sampiyonlugunu kazandi.

Performans Spor Kulübüne Plaket

Kulüp Baskani Ali Can geçtigimiz hafta sonu sporcularin katildigi bir yemek verdi. Yemekte konusan Can, “Kulübümüz bünyesinde faaliyet gösteren Taekwando ve bisiklet branslari Türkiye ve uluslar arasi düzeyde basarilara sahiptir. Bisiklet takimimiz Türkiye genelinde bütün beklentilerimizi karsilamistir. Hedefimiz 2020 olimpiyatlarina sporcu göndermektir. Bu amaç dogrultusunda planli ve azimli bir sekilde çalismalarimizi sürdürmekteyiz. Bisikletin yaninda Taekvando dalinda da basarilarimiz devam etmektedir. Son olarak katildigimiz Balkan Sampiyonasinda Taekwando dalinda sporcumuz Gizem AK Balkan üçüncüsü olarak büyük bir basariya imza atmistir. Çalismalarimiz araliksiz devam etmektedir. Bisiklet sporcularimizin sezonu kapanmistir. 2015 sezonunda Genç Bayan ve Yildiz Bayan kategorilerinde bisiklet yarislarina katilacagiz. Kulüp baskani olarak vermis oldugumuz bu yemek ile sporcularimizi ve antrenörlerimizi ödüllendirmeyi amaçladik ve gelecek sezonlarin hedeflerini belirledik. Bisiklet Il temsilcisi Baris Ünlü tarafindan bana layik görülen bu plaket ise beni fazlasi ile memnun etmistir. Duru Bulgur sponsorlugu ile yürütmekte oldugumuz çalismalarimizin sonuçlari daha büyük basarilara ulasacaktir” dedi.
Bisiklet Il Temsilcisi Baris Ünlü’de, “Performans Spor Kulübü baskani Ali Can’a bisiklet sporuna vermis oldugu destekten dolayi tesekkür ifadesi olarak bir plaket vermeyi uygun gördük. Duru Bulgur sponsorlugu ile hedeflerimiz bisiklet dalinda çok yüksektir. 2015 sezonunda Ispanya’da Dünya Gençlik Olimpiyatlari yapilacaktir. Buraya katilip derece ile dönmek istiyoruz. 2020 hedeflerimiz devam etmektedir. Çalismalarimizda bizlere desteklerini esirgemeyen Performans Spor Kulübü Baskani Ali Can Bey’e ve Duru Bulgur’a tesekkürlerimi sunmak istiyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284