PFDK’dan Karaman-Iğdır Maçına Ceza

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), geçtiğimiz hafta sonu oynanan Karaman FK, Iğdır FK karşılaşmasında konuk Iğdır taraftarlarının çıkarmış olduğu saha olaylarına para ve seyircisiz oynama cezası verdi.

PFDK’dan Karaman-Iğdır Maçına Ceza

PFDK, geçtiğimiz hafta sonunda Kemal Kaynaş Stadyum’unda oynanan Karaman FK, Iğdır FK karşılaşmasında konuk Iğdır taraftarının çıkarmış oldukları saha olayları nedeni ile Iğdır FK’ya para ve seyircisiz oynama cezası verdi. Lider Karaman FK’nın Iğdır FK’yı 1-0’lık galibiyet ile yendiği karşılaşmada PFDK, “Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle” Iğdır FK’ya 2 bin lira para cezası ve deplasmanda seyircisiz oynama cezası verdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından alınan karar şu şekilde, “Alagöz Holding Iğdır FK'nın, 11.12.2022 tarihinde oynanan Karaman FK-Alagöz Holding Iğdır FK TFF 3. Lig 2. Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 1 Resmi Müsabakayı Deplasmanda Seyircisiz Oynama ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada Alagöz Holding Iğdır FK'nın, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 2.000.-TL Para Cezası ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284