Potada Gülen Taraf Esnaflar Oldu

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basketbol İl Temsilciliği 2016 yılı faaliyet programında yer alan Kurumlar Arası Basketbol Turnuvası Kazım Karabekir Spor Salonu’nda yapılan final müsabakalarının ardında sona erdi.

Potada Gülen Taraf Esnaflar Oldu
Kamu kurum ve kuruluşları personellerinin daha sağlıklı yaşamaları, iş verimliliğinin artırılması, kurumlar arası sosyal ilişkilerin daha sıkı hale getirilmesi ve spor bilincinin tüm yaş gruplarına aktarılabilmesi amacıyla düzenlenen Kurumlar Arası Basketbol müsabakaları 7 kurumdan yaklaşık 50 sporcunun katılımı ile 11 Nisan 2016 Pazartesi günü yapılan final müsabakalarının ardından sona erdi.
Yaklaşık bir hafta boyunca zevkli mücadelelerin yaşandığı turnuvanın final karşılaşmasında Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nurettin Doğan, Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, Spor Şube Müdürü Mustafa Karadeniz ve Basketbol İl Temsilcisi Murat Ekiz takımları yalnız bırakmadı. Birinciyi belirleyecek olan final müsabakasında karşı karşıya gelen Özel Babaoğlu ile Esnaflar takımları 8’er dakikalık 4 periyot halinde oynanan final müsabakasında gösterdikleri performans ve oyunla sporseverlere adeta basketbol şöleni yaşattı. Zevkli ve bir o kadarda çekişmeli geçen 4 periyotun ardından 46-52’lik skorla Esnaflar galibiyete uzanan takım oldu.
Oynanan final karşılaşmasının ardından oluşan genel sıralama ise; 1. Esnaflar, 2. Özel Babaoğlu Eğitim Kurumları, 3. Alparslan Ortaokulu, 4. Halk Sağlığı Müdürlüğü takımları oldu.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Spor Şube Müdürü Mustafa Karadeniz, Özel Babaoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Mesut Sarıbaş ve Basketbol İl Temsilcisi Murat Ekiz tarafından takdim edildi.
Turnuvada yer alan tüm takım oyuncularına teşekkür eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık;” Kamu kurum ve kuruluşları arasındaki birlik ve beraberliği sağlamak için bu tür sportif etkinlikler düzenliyoruz. Kurumlar arası masa tenisi turnuvamızın ardından bugünde kurumlar arası basketbol müsabakasını tamamlamış bulunuyoruz. Katılan tüm takımlara teşekkür ediyor, derece elde eden takımlarımızı da tebrik ediyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284