Potada Şampiyonlar Belli Oldu

Karaman’da okul sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen okul sporları gençler basketbol il birinciliği müsabakaları sona erdi.

Potada Şampiyonlar Belli Oldu

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün okul sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen okullar arası gençler basketbol il birinciliği müsabakaları 8 okul takımından 96 sporcunun birincilik mücadelesine sahne oldu. Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda kızlar ve erkekler kategorilerinde 1 hafta boyunca devam eden müsabakalarda sporcular kategorilerinde dereceye girebilmek ve düzenlenecek grup müsabakalarında Karaman’ı temsil edebilmek için ter döktü.

Karaman il hakemlerinin görev aldığı ve basketbol severlerin yoğun ilgi gösterdiği müsabakalarda erkeklerde Karadağ Okulları şampiyon olurken, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Fen Lisesi ikinci, Anadolu Lisesi üçüncü, İrfan Ataseven Anadolu Lisesi dördüncü oldu. Kızlarda Karaman Anadolu Lisesi şampiyonluk ipini göğüslerken, Karadağ Okulları ikinci, Karaman Lisesi üçüncü oldu. Kategorilerinde şampiyon olan Karadağ Okulları ve Karaman Anadolu Lisesi ise Türkiye şampiyonası grup müsabakalarında Karaman’ı temsil etmeye hak kazandı.

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları Spor Hizmetleri Müdürü Mustafa Karadeniz, Gençlik Hizmetleri Müdürü Cavit Bardak ve beden eğitimi öğretmenleri tarafından verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284