Potanin Devleri Yetenek Taramasindan Geçiyor

Karaman’da 2015-2016 Egitim ve Ögretim yilinin baslamasiyla birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan gerçeklestirilen sportif yetenek taramalari basketbol bransinda devam ediyor.

Potanin Devleri Yetenek Taramasindan Geçiyor

Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü basketbol antrenörü Yasemin Karabag nezaretinde okullarda gerçeklestirilen sportif yetenek tarama testlerine ögrenciler yogun ilgi gösteriyor. Piri Reis ve Ibrahim Bey Ilkögretim Okullari’nda gerçeklestirilen yetenek taramasi çalismalarina yaklasik 90 ögrenci katildi. Basketbol sporu hakkinda ögrencilere bilgi veren Karabag, yaptigi ön taramalar sonucunda belirledigi 40 ögrenci ile Kazim Karabekir Spor Salonu’nda çalismalarin startini verdi. Dördüncü ve besinci siniflari kapsayan çalismalar haftanin iki günü Pazartesi ve Persembe günleri Kazim Karabekir Spor Salonu’nda devam edecek. Yaklasik iki hafta devam edecek çalismalar sonunda antrenör Karabag tarafindan belirlenen ögrenciler Gençlik ve Spor Kulübü adina lisansli birer sporcu olacak ve bu yil gerçeklestirilecek olan okul sporlari müsabakalarinda oynama sansi yakalayacak.
Karaman’da basketbol bransinin yogun ilgi gördügünü belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Gençlerimize ve çocuklarimiza saglam bir spor alt yapisi olusturmanin gayretindeyiz. Yeter ki spor adina bizlere talep gelsin. Okul taramalarimizda antrenörlerimiz yetenekli çocuklarimizi belirleyerek Karaman’da saglam bir spor alt yapinin olusmasini saglayacak. Yetenek taramasi okullarimizda tüm spor branslarinda devam edecektir” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284