Puanlı Atletizm Yarışmaları Sona Erdi

Okul Sporları 2016-2017 yılı faaliyet programında yer alan Gençler A-B Puanlı Atletizm yarışmaları Atatürk Spor Kompleksi Süreyya Ayhan Atletizm Pisti’nde yapılan yarışların ardında sona erdi.

Puanlı Atletizm Yarışmaları Sona Erdi

Karaman’da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Atatürk Spor Kompleksi Süreyya Ayhan Atletizm Pisti’nde düzenlenen yarışmalar çekişmeli ve renkli görüntülere sahne oldu.

Genç Kız-Erkek A ve B kategorilerinde yaklaşık 90 sporcunun mücadele ettiği yarışmalarda sporcular 100 metre, 200 metre, 400 metre, 800 metre, bin 500 metre, 110 metre engelli, gülle atma, cirit atma, disk atma, uzun atlama, üç adım atlama ve yüksek atlama gibi kategorilerde yarıştı.

En iyi puanı alıp dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele veren sporcular kadar antrenörlerde büyük heyecan yaşadı.

İki gün süren yarışlar sonunda Genç Erkekler A kategorisinde Bifa Anadolu Lisesi birinci, Spor Lisesi ikinci, Anadolu İmam Hatip Lisesi üçüncü, Fatih Anadolu Lisesi dördüncü, Genç Kızlar A kategorisinde Spor Lisesi birinci, Fatih Anadolu Lisesi ikinci, Genç Erkekler B kategorisinde ise Prof.Dr.Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci olan takım oldu.

Müsabakalar sonunda kategorilerinde dereceye giren takım ve sporcular ileri bir tarihte yapılacak olan grup müsabakalarında Karaman’ temsil etmeye hak kazandı.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Akgündüz, atletizm il temsilcisi Murat Yurdadön, beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörler tarafından verildi.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2017, 17:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284