Raketler Ögretmenler Günü Için Yaristi

24 Kasim Ögretmenler Günü sebebiyle Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Masa Tenisi Il Temsilciligi tarafindan “Ögretmenler Günü Masa Tenisi Turnuvasi” gerçeklestirildi.

Raketler Ögretmenler Günü Için Yaristi

24 Kasim Ögretmenler Günü sebebiyle 22 Kasim 2015 Pazar günü Kazim Karabekir Spor Salonunda Ögretmenler Günü Masa Tenisi turnuvasi düzenlendi. Il Milli Egitim Müdürlügü’ne bagli okullarda, özel okullarda ve emekli olan ögretmenlerin katildigi çekismeli ve seyir zevki yüksek karsilasmalara sahne oldu. Renkli görüntülere sahne olan turnuva sonunda erkekler kategorisinde Zekeriya Sezgin birinci, Fatih Cüce ikinci, Muzaffer Kanik üçüncü Bayanlar kategorisinde ise, Nurcan Taskuyu birinci, Elif Rüya Zeytinci ikinci ve Ela Sunaoglu üçüncü olan sporcu oldu.
Ögretmenler günü sebebiyle böyle bir müsabaka düzenlediklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” Kazim Karabekir Spor Salonu’nda gerçeklestirilen müsabakalarimiz Karaman’da görev yapan Il Milli Egitim Müdürlügü’ne bagli okullarda, özel okullarda ve emekli olan ögretmenimizin zevkli geçen mücadelelerine sahne oldu. Turnuvaya katilarak yarismalarimiza renk katan ve dereceye giren ögretmenlerimizi tebrik ediyor, tüm ögretmenlerimizin ögretmenler gününü kutluyorum” diye konustu.
Müsabaka sonunda dereceye giren sporculara madalyalari 24 Kasim 2015 tarihinde düzenlenecek olan Ögretmenler Günü programinda takdim edilecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284