Rektör Gökmen: “Önemli Olan Basaridan Çok, Gösterilen Azimdir”

11-15 Aralik 2012 tarihleri arasinda Eskisehir`de gerçeklestirilen Üniversiteler Hentbol Sampiyonasi 2. Lig müsabakalarinin sampiyonu olan Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Bayan Hentbol Takimi Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen’i makaminda ziyaret etti

Rektör Gökmen: “Önemli Olan Basaridan Çok, Gösterilen Azimdir”

Hentbol Takimina KMÜ Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Selahattin Akpinar ve takimini çalistiran Yrd. Doç. Dr. Murat Yetkin eslik etti.
KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen ögrencilere basarilarindan dolayi tesekkür ederek, “Benim için daha önemli olan basarinizdan çok, gösterdiginiz azimdir. Basariya inandiginiz ve bunun için çaba sarf ettiginiz için ayrica tebrik ediyorum.” dedi.
Bayan Hentbol Takimi adina konusan kaptan Demet Neriman Yarar tüm hocalarina desteklerinden dolayi tesekkür etti ve yükseldikleri 1. Ligde zirvede kalabilmek için çok çalisacaklarina söz verdi.
Yarar; üniversitenin tüm olanaklarini hentbol takimina sundugunu belirterek, “Insaati yeni tamamlanan Avrupa standartlarindaki spor salonumuzu ilk defa hentbol takimi olarak biz kullandik. Bu yüzden kendimizi sansli görüyorum. Üniversitemizin farkinin da ögrencilerine sagladigi kosullarda sakli oldugunu düsünüyorum.” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284