Rüzgârin Kizi Bos Geçmiyor

Karamanli atlet Ümmühan Karaçadir, Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün Ankara`ya Gelisinin 96. Yil Dönümü Sebebiyle düzenlenen 80.Büyük Atatürk Kosusunda 2. olarak anlamli bir basariya daha imza atti.

Rüzgârin Kizi Bos Geçmiyor

Gençlik ve Spor Bakanligi Müstesar Yardimcisi Mustafa Çolak ile Ankara Vali Yardimcisi Kemal Karadag'in, Dikmen Keklikpinari'ndan startini verdigi 10,8 kilometrelik yaris, TCDD Genel Müdürlügü Ankara Gari önünde tamamlandi.
Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara'ya gelisinin 96. yil dönümü nedeniyle düzenlenen kosuya, 172 kadin ve 728 erkek sporcu katildi. Zorlu geçen yarista Karamanli atlet Ümmühan Karaçadir 35: 16’lik derecesi ile yarisi ikinci sirada tamamlarken, 80. Büyük Atatürk Kosusu'nu erkeklerde Mehmet Çaglayan, kadinlarda ise Türkan Özata kazandi.
Karaçadir’in elde ettigi basaridan dolayi tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” Basarili sporcumuz Ümmühan Karaçadir, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara'ya Gelisinin 96. Yil Dönümü Sebebiyle düzenlenen 80.Büyük Atatürk Kosusunda ikinci olma basarisi göstererek anlamli bir basariya imza atmistir. Sporcumuzu ve antrenörü Murat Yurdadön’ü kutluyor, basarilarinin devamini diliyorum” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284