Sağlıklı Yaşam İçin Pedal Çevirdiler

Yeşilay Derneği Karaman Şubesinin organize ettiği ve bu yıl 10’uncusu gerçekleştirilen Yeşilay Bisiklet Turunun başlangıcını Vali Tuncay Akkoyun gerçekleştirdi.

Sağlıklı Yaşam İçin Pedal Çevirdiler

Sağlıklı yaşam konusunda farkındalık oluşturmak hedefiyle 50’den fazla ilde eşzamanlı olarak düzenlenen ve farklı yaş gruplarından vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Yeşilay Bisiklet Turunun Karaman ayağı, 22 Mayıs 2022 Pazar günü Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda başlarken farklı güzergâhlar üzerinde devam eden bisiklet turu yine başlangıç noktasında sona erdi.

“Yeşilay varsa hayat var” sloganıyla geleneksel hale gelen ve sağlıklı bir yaşam için pedalların çevrildiği bisiklet turunun organize edilmesinde emeği geçen başta Yeşilay Derneği olmak üzere ilgili kurumlara teşekkür eden Vali Tuncay Akkoyun, “Yeşilay derneğinin bağımlılıkla mücadele konusundaki faaliyetlerinin yanında, bu tür etkinlikleri düzenlemesi önemli ve memnuniyet vericidir.  Sağlıklı yaşam konusunda toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen bu organizasyonun örnek olması temennisiyle her zaman bu tür faaliyetlerin yanında olacağız. Organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, bisiklet turuna katılan sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Etkinliğe, Vali Tuncay Akkoyun’un yanı sıra İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Jandarma Komutanı Mustafa Çetinkaya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, kurum müdürleri ile Yeşilay Derneği Karaman Şube Başkanı İhsan Duru ve sporcular katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284