Şampiyon Karaman Belediyespor Kupasını Aldı

Türkiye Futbol Federasyonu’nun kararıyla Türkiye 3. Futbol Ligine yükselen Karaman Belediyespor, şampiyonluk kupasını Vali Mehmet Alpaslan Işık ile Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın elinden aldı.

Şampiyon Karaman Belediyespor Kupasını Aldı

18 Ağustos 2020 Salı günü saat 18’de Karaman Belediyespor Tesislerinde gerçekleştirilen şampiyonluk kupa töreni saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından geçtiğimiz günlerde başkanlık görevine getirilen Karaman Belediyespor Kulüp Başkanı Muharrem Yurtsever’in konuşması ile devam etti. 
Yurtseven “Sanayici İş Adamlarımızı Takıma Destek Çıkmaya Davet Ediyorum”
Karaman Belediyespor’un üçüncü lige yükselmesinde desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanı Savaş Kalaycı olmak üzere herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan Kulüp Başkanı Yurtseven konuşmasında “Sadece bir veya birkaç kişinin çabaları ile sonuca ulaşmak çok zor oluyor. Karaman Belediyespor’un 3. Ligde başarılı olabilmesi için tüm Karamanlıların elini taşın altına koyması ve bu takıma destek olması gerekmektedir. Gerektiği takdirde daha iyi bir yönetim oluşturulması noktasında bizler her türlü fedakârlığa hazırız. Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren sanayici iş adamlarımızın takımımıza destek vermeleri noktasında ilgi ve desteklerini bekliyoruz” ifadelerine yer verdi. 
Kulüp Başkanı Yurtseven’in konuşmasının ardından takım kaptanı Muzaffer Emre İlhan, oyuncular Emre Erol, Ahmet Ayhan, Çağatay Polatdemir, Burhan Coşkun, Akif Şahin, Semih Bağcı’ya madalyaları verildi. Madalya töreni sonrasında “Şampiyonluk Kupası”nı kaldıran futbolcuların sevinçlerine ortak olan Vali Işık, Başkan Kalaycı daha sonra Karaman Belediyespor Yönetim kurulunda yer alan isimlere plaketlerini verdi. Tören Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık ve Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’ya kulüp Başkanı Yurtseven tarafından hediye takdimi ile son buldu. Haber: Senem YAVUZASLAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284