Sampiyon Karatecilerden Kisacik’a Ziyaret

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Aksaray’da yapilan 1. Hasandagi iller arasi Karate turnuvasinda Karaman’i temsil eden karatecileri makaminda kabul etti.

 Sampiyon Karatecilerden Kisacik’a Ziyaret

Türkiye Karate Federasyonun 2014 faaliyet takviminde yer alan 1.Hasandagi iller arasi Karate Sampiyonasi, Aksaray’da 8 ilden 16 kulüp ve 350 sporcunun katilimi ile gerçeklesti.

Aksaray’da bu yil ilk kez düzenlenen, Ankara, Adana, Aksaray, Konya, Kirsehir, Kirikkale ve Usak illerinin katildigi turnuvada ilimizi 16 sporcu ile temsil eden Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Karate takimi büyük bir basari elde etti.
Karate Antrenörü Ihsan Özbek, Türkiye Sampiyonasi öncesi Karaman’i temsilen 16 sporcu ile katildiklarini söyledi. Bu 16 sporcudan on üç tanesi derece elde ederek 11 bronz madalya, 3 gümüs madalya ve 1 altin madalya ile Karaman’a döndüklerini dile getiren Özbek, ‘’Sporcularimiz gerçekten orada çok iyi müsabakalar çikardilar ve madalya bekledigim sporcularim beklentilerimi bosa çikarmadi’’ dedi.
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,’’ Karaman ilini Aksaray’da düzenlenen turnuvada temsil ederek gururlandiran ve madalya ile geri dönme basarisini gösteren karatecileri cani gönülden kutladigini ifade ederek, ayni basarilari katilacaklari diger müsabakalarda da göstereceklerine inaniyorum. Antrenör ve sporcularin yeni bir gurur yasatacaklarina olan inancim tamdir. Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü olarak basarili sporculari her kosulda destekleyecegiz. Sporcularimiza ve antrenörlerimize basarilar diliyorum” diye konustu.
Ziyaret, Il Müdürü Kisacik’in basarili sporculari ödüllendirmesinin ardindan sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284