Sampiyonlarin Kmü’den Çikmasi Tesadüf Degil

KMÜ Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu ögrencisi dünya sampiyonu güresçimiz Taha Akgül sampiyon sporcularin Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi’nden çikmasinin tesadüf olmadigini söyleyerek “Üniversitemizin spora ve sporcuya verdigi degerden ötürü sampiyonlar buradan çikmaktadir” dedi.

Sampiyonlarin Kmü’den Çikmasi Tesadüf Degil
Geçtigimiz Ekim ayinda Finlandiya’nin Kuortane kentinde yapilan 10. Dünya Üniversiteler Güres Sampiyonasinda altin madalya kazanan KMÜ ögrencisi Taha Akgül, Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen’i makaminda ziyaret etti.
Akgül’e, KMÜ Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Selahattin Akpinar ve güres sampiyonasinda serbest stilde dünya sampiyonu olan Türk milli takiminin antrenörü KMÜ Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu arastirma görevlisi Ahmet Sahin eslik etti.
KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen 120 kg agir siklette dünya sampiyonu olarak ülkemize altin madalya kazandiran Taha Akgül’ü tebrik ederek, basarilarinin devamini diledi.
Dünya sampiyonu Taha Akgül basta Rektör Gökmen olmak üzere tüm üniversite yönetimine tesekkür ederek sunlari söyledi:”Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi ögrencisi olmaktan çok mutluyum. Sampiyonlarin KMÜ’den çikmasi tesadüf degil. Üniversitemizin spora ve sporcuya verdigi degerden ötürü sampiyonlar buradan çikmaktadir. Bizden sonra yeni sampiyonlar çikacagina da yürekten inaniyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284