Satranç Sevgisi Sokaklara Tasti

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesine gerçeklestirilen “Sokakta Satranç Var” projesi Karaman sokaklarinda yogun ilgi gördü.

Satranç Sevgisi Sokaklara Tasti

Türkiye Satranç Federasyonu tarafindan her yil okullarin açilmasina bir hafta kala (bu yil 21-27 Eylül) hayata geçmesi planlanan "Sokakta Satranç Var!" isimli proje 22 Eylül 2015 Sali günü yogun bir katilimla Karaman sokaklarinda hayat buldu. Karaman’da saat 10.00’da baslayan “Sokakta Satranç Var” projesi Aktekke Meydani, Atatürk Parki, KMÜ Parki, Devlet Hastanesi Parki, Cambazkadi Parki, 1. Toki Bahçesi, 2.Toki Bahçesi, Piri Reis Parki, Belediye Hizmet Binasi Parki, Alpaslan Türkes Parki ve Kugulu Parki gibi alanlarda genç yasli tüm bireylerin ilgi odagi oldu. Saat 17.00’da sona eren proje sonrasi dereceye giren katilimcilara Karaman Satranç Il Temsilciligi tarafindan satranç takimi hediye edildi.
“Sokakta Satranç Var” kentimize yakisti
Türkiye Satranç Federasyonu’nun satranci sokaklara tasiyan projesi olan “Sokakta Satranç Var!” Projesinin Karaman’da çok büyük bir ilgi gördügünü belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Satranç, zekayi gelistiren, hizli hareket etmeye ve düsünmeye tesvik eden bir spor. Kentimizde satranç adina çok verimli ve basarili çalismalara imza atiliyor. Bu proje kentimizin dokusuna çok yakisti. Genç yasli herkes projeye yogun ilgi gösterdi. Karaman’da satranç sporunu gelistirmek adina daha çok güzel çalismalar yapacagiz” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284