Seda Hoca ile Spor Daha Eğlenceli

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen proje kapsamında Karaman’lı hanımlar sporu hem yakından tanıyor hem de günün stresini eğlenerek üzerlerinden atıyorlar.

Seda Hoca ile Spor Daha Eğlenceli

Sağlıklı yaşam ve fiziksel aktiviteyi arttırmayı amaçlayan proje kapsamında Karaman’lı hanımlar Kazım Karabekir Spor Salonu’nda bir araya gelerek spor ve spora dair her şeyi yakından tanıyorlar. Karaman’ın Sesi Gazetesine proje kapsamında bilgi veren Karaman gençlik ve spor Rekreatif Spor Antrenörü Seda Dimlioğlu şunları söyledi: “Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen proje kapsamında sağlıklı yaşam için ev hanımlarına fiziksel aktiviteyi ve eğlenerek sporu tanıtmayı planlıyoruz. İki yıl süren pandemi döneminde hareketsiz kalan hanımlar için eğlenerek birçok aktiviteyi onlar ile hayata geçireceğiz. Eğlenerek öğretmeyi planlayan projelerimiz ise “Evinin Sultanları” sloganı ile ev hanımları ile voleybol oynayarak eğlenmeyi, “Koşabiliyorken Koş” projesi ile yürüyüş ve koşuyu amaçlıyoruz ve bir diğer projemiz olan “Potanın Melekleri” ile de kadınlar ile birlikte basketbol oynayarak hem eğlenmek hem de hareketli yaşam amaçlandı. Ev hanımları için tam bir yaz aktivitesi sunuyoruz” dedi.

Son olarak projenin gün ve saati hakkında bilgi veren Antrenör Seda Dimlioğlu: “ Projemiz  kapsamında ev hanımları ile yeni bir araya geliyoruz. Günler ve saatleri henüz belirlemedik. Hanımlara uygun bir gün ve saat belirleyeceğiz ki tüm hanımlarımız bu yararlı ve sosyal hayata olumlu etkisi olacak olan proje ile tanışsın” ifadelerine yer verdi.  Haber: Sezer ARPINAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284