Semra Yetis Yine Bos Geçmedi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve spor Il Müdürlügü Gençlik ve Spor Kulübü’nün milli sporcusu Semra Yetis, sergilemis oldugu basarilarinin yanina bir yenisini daha ekledi.

Semra Yetis Yine Bos Geçmedi

Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Uluslararasi Bisiklet Birligi 2015 programlarinda yer alan Düzce /Kaynasli Topuk Yaylasi Dag Bisikleti C-3 Maraton Yarismalari yaklasik 96 sporcunun katilimi ile 5 kategoride 45 km mesafelik Fenerbahçe Kulübü spor tesisi civarindaki ormanlik alanda ve yaylalar çevresinde yapildi.
Zorlu ve çekismeli geçen büyük bayanlar maraton cup bisiklet yarislarinda Karamani temsil eden milli sporu Semra Yetis 02:21:18’lik derecesiyle basarilarinin yanina bir yenisini daha ekleyerek üçüncü olarak kürsüye çikma basarisi gösterdi. Büyük bayanlar maraton cup da alinan diger sonuçlar ise, 02:15:14’lik derecesiyle Turkish National Team’den Esra Kürkçü birinci, 02:15:20’lik derecesiyle Brisa Spordan Cansu Türkmenoglu ikinci olan sporcular oldu.
Konuyla ilgili görüslerini dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Amacimiz yarislarda daha çok sporcu ile kürsüye çikmak ve basari çitamizi her yarista daha da üst seviyelere çikarmaktir. Ayrica bisiklet dalinda bir marka olan Karaman ilimizin 2020 olimpiyatlari için hazirliklari devam etmektedir. Sporcularimiz bisiklet antrenörümüz Baris Ünlü nezaretinde bu hedef yönünde inançli bir sekilde çalismalarini sürdürmektedir” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284