Sokak Basketbolun’da “Dark Horses” Ve “Efx” Farki

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde gerçeklestirilen Karaman Belediyesi Kent Konseyi Spor Meclisi 3X3 Sokak Basketbolu turnuvasi dereceye giren takimlarin belirlenmesinin ardindan sona erdi.

 Sokak Basketbolun’da “Dark Horses” Ve “Efx” Farki

Sporu tabana yaymak ve gençleri sporla bulusturmak için Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü ile Karaman Belediyesi tarafindan ortaklasa gerçeklestirilen Karaman Belediyesi Kent Konseyi Spor Meclisi 3x3 Sokak Basketbolu turnuvasi 21 Mayis 2015 Persembe günü yapilan final karsilasmalarinin ardindan sona erdi.

Karaman Aktekke Kent Meydaninda toplam 25 takimin kiran kirana mücadelesine sahne olan turnuvaya Karamanli sporseverlerin yogun ilgisi vardi. Müzik ve yogun kalabalik önünde gerçeklestirilen maçlarda ise sporcularin göze hitap eden görsel sovlari izleyicileri adeta büyüledi.
Son gün Dark Horses ile Hizli Tuna takimlarinin final mücadelesine sahne olan turnuvada Dark Horses oyunculari kazandiklari son saniye sayilari ile turnuvayi lider olarak tamamlamasini bildi. Zevkli ve bir o kadar da eglenceli geçen müsabakalar sonunda erkekler kategorisinde sampiyonluk ipini Dark Horses takimi gögüslerken, ikinci Hizli Tuna, Üçüncülügü ise 489 takimi elde etti. Kizlar kategorisinde ise sampiyonun adi, rakiplerine sahayi adeta dar eden Efx takimi oldu.
Üç gün boyunca devam eden müsabakalarda dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne, Spor Sube Müdürü Aslan Yildiz ve Kent Konseyi Baskani Ali Konukseven tarafindan verildi.
Turnuva, günün anisina çekilen öz çekim ve toplu fotografin ardindan sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284