Sponsorluk Yasasi Tanitim Toplantisi Yapildi

Sponsorluk yasasinin tanitim toplantisi Vali Süleyman Kahraman’in baskanliginda yapildi.

Sponsorluk Yasasi Tanitim Toplantisi Yapildi
Toplantiya Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Salih Baldiz, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu ve is adamlari ve 70 Karamanspor yönetim kurulu üyeleri katildi.
Toplantida Yeminli Mali Müsavir Abdülkadir Aydin sponsorluk yasasi hakkinda bilgi vererek, is adamlarinin amatör spor kulüplerine destekleyici olduklari takdirde harcamalarinin yüz 100’ünü vergiden düsürebileceklerini ifade etti.
Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu sporun ayni zamanda bir tanitim araci oldugunu ve bu açidan spora yapilan harcamayi her zaman bagis olarak degil, ayni zamanda bir reklâm harcamasi olarak da görmek gerektigine dikkat çekti.
Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Salih Baldiz ise sporun gelismesi noktasinda kamu kurum ve kuruluslari gibi sanayici ve is adamlarinin da imkânlarini seferber etmesi gerektigini, Karaman’in bir il olarak kurumsallasmasinda sporun da ciddi katkilar saglayacagini belirtti.
Vali Kahraman ise sporun çocuklarimizin ve gençlerimizin gelisimine katkisina dikkat çekerek, “Hangi dal olursa olsun, spora yapilan her yatirim aslinda ülkemizin çocuklarina ve gençlerine yapilmistir. Amatör kulüplere destekleyici olan sanayici ve is adamlarimizin harcamalarinin %100’ünü vergiden düsebiliyor olmasi da bu konuya verilen önemin bir ifadesidir. Biz her dalda spora destek veriyor ve gelismesi yönünde gayret sarf ediyoruz. Çünkü gençler bizim istikbalimiz. Bu toplanti vesilesiyle elinde imkâni olan her vatandasimizi, sanayici ve is adamlarimizi bu konuda daha duyarli davranmaya davet ediyorum. Spor sayesinde çocuklarimizin ve gençlerimizin yasamina belli bir disiplin hâkim olacaktir. Spor ayni zamanda çocuklarimizi ve gençlerimizi kötü aliskanliklarin pençesinden kurtaran ve insan sagligi için büyük önem tasiyan bir aktivite. Karaman’in spor alanindaki her basarisi ile Karaman kendisini biraz daha tanitacak ve kendisini anlatma imkâni bulacaktir. Biz her dalda spora destek vermeye gayret ediyoruz; çünkü biliyoruz ki spora yapilan her yatirim aslinda milletimizin istikbaline yöneliktir” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284