Spor Salonları Sil Baştan Yenileniyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, ilçelerde bulunan spor tesislerinde bakım onarım çalışmaları başlatarak, spor salonlarını ilçelere daha yakışır hale getirmek için kolları sıvadı.

Spor Salonları Sil Baştan Yenileniyor
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, ilçelerde bulunana spor salonlarını ilçelere yakışır daha modern bir tesis haline getirmek için kolları sıvadı. İlçelerde bulunan spor salonlarının alt yapısı, su, elektrik ve ısıtma sistemleri gibi birçok eksiği tamamen elden geçiriliyor, yeniden yapılıyor.
Tesisleşme alanında yapılan büyük projelerle spor şehri olma yönünde emin adımlarla ilerleyen Karaman, ilçelerde bulunan spor salonlarının modernizasyon çalışmalarıyla da ilçelerde sporun başarı çıtasını yükseltmeyi hedefliyor. Daha önce Kemal Kaynaş Stadyumunda yapılan bakım onarım çalışmaları kapsamında daha modern bir hale gelen stadyumda vatandaş yapılan ışıklandırma sistemi ile akşam geç saatlerinde olsa bile rahat bir şekilde spor yapma imkânı buluyor.
Çalışmaların en kısa zamanda tamamlanacağını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık;” İlimizde yatırım programımız kapsamında ve çok önemli projeler arasında yer alan Merkez Çok Amaçlı Spor Salonu(Sporcu Fabrikası), Kılbasan Sentetik Futbol Sahası yapım işi tüm hızıyla devam ediyor. İnşaatı devam eden tesislerimizi sık sık ziyaret edip son durumları hakkında firma yetkililerinden detaylı bilgiler alıyoruz. Ayrıca ilçelerimizde bulunan spor salonlarımızın daha kullanılabilir hale gelmesi için çalışmalarımıza başladık. Şuanda Sudurağı ve Kazım Karabekir ilçelerimizde yenileme çalışmaları başlamakta olup, hızlı bir şekilde devam etmektedir. Ayrancı ilçemizde ise bakım onarım çalışmaları kapsamında incelemelerde bulunduk ve gerekli notlarımızı aldık. İnşallah ilçelerimizde revizyon çalışmaları tamamlandığında, burada yaşayan vatandaşımız daha modern ve daha kullanışlı bir tesise kavuşacaklar. Yapılan bu olumlu çalışmalar sonunda geleceğin başarılı isimlerini bu salonlarımızdan çıkaracağız. Salonumuzun yeni hali ilçemize ve bölgemize şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2016, 16:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284