Spor Tesislerinde 360 Derece Sanal Tur Müjdesi

Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügüne bagli spor tesislerinde 360 derece fotograf çekimleri tamamlandi.

Spor Tesislerinde 360 Derece Sanal Tur Müjdesi

Merkez ve ilçe spor tesislerinde yapilan 360 derece panoramik görüntü çekimi çalismalari Ali Ilhan ve Hüsamettin Sahin tarafindan gerçeklestirildi. Yogun geçen çalisma bir haftalik bir süreç içinde tamamlanirken tesisler dijital ortamda izlenilebilir duruma getirildi.
Proje hakkinda bilgi veren Ali Ilhan, ''Gençlik ve Spor Bakanliginin gerçek anlamda büyük bir projeye imza attigini, proje sayesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügüne bagli spor tesislerinin dijital ortamda 360 derece teknolojisi kullanilarak gezilebilecegini ve proje kapsaminda çalismalar 81 ilde yogun bir sekilde devam ediyor'' dedi.
Projenin tamamlanmasiyla birlikte ilimizde sanal tur ile gezilebilecek tesislerimiz; Kazim Karabekir Spor salonu, Kemal Kaynas Stadyumu, Fikret Ünlü Olimpik Yüzme Havuzu, açik ve kapali tenis kortlari, Açik alan basketbol sahalari, Yunus Emre Spor Salonu ve sahasi, Fikret Ünlü atis poligonu, Bilardo Merkezi, Satranç egitim merkezi, Taekwondo ve Judo salonlari, Gençlik Merkezleri, Fikret Ünlü Ermenek Spor Salonu, Suduragi Spor Salonu ve Kazim Karabekir Spor Salonu(ilçe).
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284