Sporcu Fabrikasi Karaman’da Yükselmeye Devam Ediyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü yatirim faaliyetleri arasinda yer alan Çok Amaçli Spor Salonu(Sporcu Fabrikasi) insaati hizla yükselmeye devam ediyor.

Sporcu Fabrikasi Karaman’da Yükselmeye Devam Ediyor

Karaman’da insaati hizli bir sekilde devam eden Çok Amaçli Spor Salonu’nda(Sporcu Fabrikasi) %30’luk bölüm sona erdi. Yapiminin 750 is günü içerisinde tamamlanmasi planlanan salonun içerisinde ferdi ve takim branslari için çalisma alanlari yer alirken bunun yaninda, idari ofis, saglik odalari, fitness ve kafeterya gibi alanlarda sporcularin hizmetine girecek.
Karaman’da gerçeklestirdigi spor yatirimlari ile gençlere daha iyi kosullarda hizmet vermeyi amaçlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü, yetenekli sporculari kesfetmek, gençlerin enerjisini dogru yönde kullanmalarini saglamak ve spora olan ilgilerini daha da arttirmak amaciyla yatirimlarina ara vermeden devam ediyor.
Çok Amaçli Spor Salonu insaatinin tamamlanmasiyla birlikte sporda basari çitasinin artacagini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Karaman’da gençlerimize daha iyi ortamlarda spor yapma imkâni sunabilmek için çalismalarimiz hiziyla devam ediyor. Çok Amaçli Spor Salonumuzun suana kadar %30’luk kismi sona erdi. Insallah salonumuzun yapimini en kisa zamanda tamamlayip gelecegimizin teminati gençlerimizin hizmetine sunacagiz” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284