Sube Müdürleri Göreve Basladi

Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü’ne atanan Sube Müdürleri Aslan Yildiz ve Vedat Akyar göreve basladi.

Sube Müdürleri Göreve Basladi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügün’ de bos olan Sube Müdürlügü görevlerine Ankara Ayas Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Aslan Yildiz ve Istanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügünde görev yapan Spor Uzmani Vedat Akyar atandi.
1 Temmuz 1977 Çorum dogumlu olan Yildiz, 1999 Ankara Gazi Üniversitesi Beden Egitimi ve Spor Ögretmenligi bölümünden mezun oldu. Ankara Büyüksehir Belediyespor ve milli takimlarda Judo antrenörü olarak görev yapti. Sokakta Çalisan Çocuklar Merkezi üyesi çocuklari topluma kazandirma projesi kapsaminda Sokakta çalisan çocuklar üzerinde yaptigi çalismalar sonunda bin çocugu topluma kazandirdi. Bu çocuklardan 60 tanesi Judo milli takimlarinda görev yapti. Bu isimlerden 22 tanesi Besyo'yu kazandi ve su anda Beden Egitimi Ögretmenligi ve Judo antrenörü olarak görev yapiyorlar. Sube Müdürü Aslan Yildiz evli ve 3 çocuk babasidir.
6 Nisan 1976 dogumlu olan Akyar, 1997 Van Yüzüncü Yil Üniversitesi Turizm Otelcilik Meslek Yüksek Okulu ve 2001 yilinda Van Yüzüncü Yil Üniversitesi Beden Egitimi ve Spor Ögretmenligi bölümünden mezun oldu. 2002 yilinda Istanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügünde Spor Uzmani olarak göreve basladi. Çesitli birimlerde görev yapan Akyar, birçok Gençlik ve Spor projelerinin içerisinde yer aldi. UEFA B Futbol antrenörlük belgesi ve 1.Kademe Badminton antrenörlük belgesine sahip olan Akyar, çesitli branslarda hakemligi bulunmaktadir.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284