Sube Müdürü Yildiz’dan Hüzünlü Veda

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Sube Müdürlerinden Aslan Yildiz, Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügüne Il Müdürü olarak atandi.

Sube Müdürü Yildiz’dan Hüzünlü Veda

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde yaklasik 7 aydir Sube Müdürlügü görevini basarili bir sekilde devam ettiren Aslan Yildiz, Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügüne Il Müdürü olarak atandi.
Atamasi çikan Yildiz’a Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü personeli tarafindan hüzünlü bir veda gerçeklestirildi. Görev süresince yaptigi basarili çalismalar ile herkesin sevgisini kazanan Yildiz, basta Il Müdürü Hayati Kisacik, Sube Müdürleri Vedat Akyar, Osman Selçuk Akbas ve tüm il müdürlügü personeline tesekkür ederek veda etti.
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Aslan Yildiz’a görevi süresince Karaman’a verdigi hizmetlerinden dolayi tesekkür ederek günün anisina plaket takdim etti.
Aslan Yildiz Kimdir?
01 Temmuz 1977 Çorum dogumlu olan Yildiz, 1999 Ankara Gazi Üniversitesi Beden Egitimi ve Spor Ögretmenligi bölümünden mezun oldu. Ankara Büyüksehir Belediyespor ve milli takimlarda Judo antrenörü olarak görev yapti. Sokakta Çalisan Çocuklar Merkezi üyesi çocuklari topluma kazandirma projesi kapsaminda Sokakta çalisan çocuklar üzerinde yaptigi çalismalar sonunda bin çocugu topluma kazandirdi. Bu çocuklardan 60 tanesi Judo milli takimlarinda görev yapti. Bu isimlerden 22 tanesi Besyo'yu kazandi ve su anda Beden Egitimi Ögretmenligi ve Judo antrenörü olarak görev yapiyorlar. Sube Müdürü Aslan Yildiz evli ve 3 çocuk babasidir.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284