Sudurağı Beldesinde Yaz Spor Okulları Cıvıl Cıvıl

Karaman’ın Sudurağı beldesinde devam eden Yaz Spor Okulu kayıtları çevre köy ve kasaba öğrencilerinden yoğun ilgi görüyor.

Sudurağı Beldesinde Yaz Spor Okulları Cıvıl Cıvıl
Okulların tatile girmesiyle birlikte Sudurağı beldesinde açılan Yaz Spor Okullarında çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. Haftanın beş günü atletizm, badminton, futbol, okçuluk ve yüzme branşlarında eğitim alan öğrenciler seçtikleri branşlarda antrenör Serhat Sevimli eşliğinde kendilerini geliştirme imkanı buluyor.
Yaz Spor Okulu kayıtlarının Kur’an kurslarında da yoğunluğu arttırdığını belirten Sevimli,” Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açtığımız Yaz Spor Okulları çevre köy ve kasaba öğrencilerinden büyük ilgi görüyor. Çocuklarımız ilk olarak Kur’an kurslarında dini eğitimlerini alıyor. Daha sonra seçtikleri spor branşlarında düzenlenen sportif faaliyetlerle spor yapma imkânı buluyorlar. Çocuklarımızın yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmeleri için spor yapmak isteyen gençlerimizin isteklerine en iyi şekilde cevap vermek istiyoruz. Özellikle Yaz Spor Okullarımıza çevre köy ve kasaba öğrencilerimizden gelen yoğun ilgi bizleri oldukça mutlu etti. Bizlerde geleceğimiz olan gençlerimizin bilinçli bir şekilde yetişmesi için üzerimize düşen ne varsa fazlasıyla yapacağız” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284