Taekwondo Karaman’in Yüz Aki Olmaya Devam Ediyor

Gençlik Spor Genel Müdürlügünce organize edilen ve Spor Bakanliginca denetlenen Türkiye Olimpiyat Hazirlik kamplari Türkiye’nin yedi bölgesinde basladi.

Taekwondo Karaman’in Yüz Aki Olmaya Devam Ediyor

Taekwondo bransinda belirlenen sporcular bakanligin onayi ile kamplara alindi. Bakanligin belirledigi kriterlerde seçilen sporcularda aranan Dünya ve Avrupa sampiyonalarinda ilk üçe girmek. Dünya ve Avrupa sampiyonasina katilmak. Türkiye sampiyonalarinda ilk üçe girmek seklinde belirlenen sporcular içerisinde Olimpiyat adaylari seçildi.
Karaman’dan Performans Spor kulübü Sporcusu 1997 dogumlu Milli sporcumuz Beyza Ceran seçildi.
Taekwondo Il Temsilcisi Ali Can konuyla ilgili yaptigi açiklamada, “Ilimizde Taekwondo alaninda gösterilen basarilarda Uluslararasi Balkan Avrupa ve Dünya sampiyonalarinda alinan basarilarin ardindan hedef olarak Olimpiyatlara sporcu verebilmek için yogun bir sekilde çalismalarimiz devam etmektedir. Geldigi günden bu yana Spora büyük bir destek veren ve Manevi destegini her zaman bizlere hissettiren Valimiz Murat Koca ve Spor Il Müdürümüz Hayati Kisacik sporda verdikleri katkilarin bizlerin de çabalarini daha da arttirmaktadir. Sponsorumuz Duru Bulgur’un Maddi ve Manevi destekleri ile 2020 Olimpiyatlarini hedef aldik ve bu dogrultuda araliksiz çalismalarimiza devam etmekteyiz. Bu desteklerden dolayi Velilerimiz ve Sporcularimiz adina çok tesekkür ediyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284