Taekwondo Milli Takimlara Ilimizden Bir Antrenör Görevlendirildi

14-16 Mart 2014 tarihleri arasi Hollanda’da yapilacak olan Opin Uluslar Arasi Taekwondo Sampiyonasina ilimizden Ibrahim Kafali Milli Takim Antrenörü olarak katilacak

 Taekwondo Milli Takimlara Ilimizden Bir Antrenör Görevlendirildi

Taekwondo Il Temsilcisi Ali Can yaptigi açiklamada, “Hollanda’da yapilacak olan bu uluslar arasi sampiyonada ilimizden bir antrenöre görev verilmesi bizleri son derece sevindirmistir. Taekwondo’da aldigimiz basarilar ile Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafindan ilimizin antrenörlerine milli takimlarda görev verilmesi ve bu sekilde degerlendirilmesi elbette gelecekte Karaman ilimizde basarili sporcular ile birlikte basarili antrenörlerinde yetisecegini göstermektedir. Karaman Il Özel Idare S.K Antrenörümüz Ibrahim Kafali’ya basarilar diliyoruz” dedi.
ANADOLU YILDIZLAR TAEKWONDO LIG MAÇLARINDA KARAMAN YARI FINALE YÜKSELDI
Spor Genel Müdürlügü tarafinda gelecegin sporcularini yetistirmek amaci ile baslatilan Anadolu’nun Yildizlar Taekwondo Gurup maçlari 8 ilimizde 4-6 Mart 2014 tarihleri arasi yapildi. Karaman gurubunun bulundugu Anadolu’nun Yildizlari Gurup maçlari Afyon’da yapildi. Yarismalarda Yildiz Bayan Taekwondocularimiz 3 birincilik 2 ikincilik alarak yari finallere katilmaya hak kazandilar. Yari Finallerin Kayseri’de 14-16 Mart 2014 tarihinde yapilacagi açiklandi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284