Taekwondocular Alanya’da

18–24 Subat tarihleri arasinda Alanya’da yapilacak olan büyükler Türkiye Sampiyonasinda ilimizi idareci Ali Can ve Milli Takim antrenörü Bekir Türk esliginde 14 sporcu temsil edecek.

Taekwondocular Alanya’da

Dünya Sampiyonasi ve Akdeniz Oyunlari için Milli Takimin olusturulacagi müsabakalara 70 ilden yaklasik 2 bin sporcunun katilimi bekleniyor.
Milli takim Antrenörü Bekir Türk yaptigi açiklamada, müsabakanin kendileri için önem tasidigini ve müsabakanin çok zorlu geçeceginin farkinda olduklarini, ayrica Türkiye’deki önemli sporcularin bu müsabakada olacagini, katilimin çok yüksek oldugunu ama kendilerinin de bu zorluklari bilerek yaklasik bir yildir müsabakaya siki bir sekilde hazirlandiklarini belirtti.
Duygusal açiklamalar yapan Milli takim antrenörü, umarim yillardir özlemini duydugumuz büyükler kategorisinde bu yil yapilacak olan Dünya Sampiyonasina ve ülkemizde yapilacak olan Akdeniz Oyunlarina Karaman ilimizden sporcu göndererek ilimize bu gururu yasatmak istediklerini belirttiler.
Ayrica Antrenör bu konuda her türlü destegi veren basta Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu, Spor Sube Müdürü Muhammet Uygun, Türk Telekom Bas Müdürü Mehmet Olcar ve Özel Idare Genel Sekreteri Salih Baldiz'a tesekkürlerini ilettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284