Takım Satranç Turnuvası Sona Erdi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Satranç İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan Küçükler-Yıldızlar Takım Satranç Turnuvası sona erdi.

Takım Satranç Turnuvası Sona Erdi

Piri Reis Kültür Merkezi Satranç Salonu’nda düzenlenen turnuvaya yıldızlar kategorisinde 12 takım 67 sporcu, küçükler kategorisinde ise 11 takımdan 62 sporcu katıldı.
İki gün boyunca kıyasıya mücadelenin yaşandığı turnuvada küçük takımlar sıralamasında Piri Reis birinci, Piri Reis Galaxy ikinci, Özel Başarı Koleji üçüncü, yıldızlar takım sıralamasında Karaman Masterler birinci, Doğukışlaspor ikinci, Özel Başarı Koleji üçüncü olma başarısı gösteren takımlar oldu. 6 tur üzerinden düzenlenen turnuvada kategorilerinde dereceye giren takımlar Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Takım Satranç Şampiyonası’nda Karaman’ı temsil etme hakkı kazandı.
Turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Osman Selçuk Akbaş, Turnuva Başhakemi Ramazan Demir, hakem ve veliler tarafından verildi.
 

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2017, 17:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284