Taraftar Grubu Idmana Akin Etti

BAL Ligi 5. Grupta zirve mücadelesi veren Karaman Belediyespor, Erdemli Belediyespor maçi hazirliklarina devam ediyor.

Taraftar Grubu Idmana Akin Etti

Karaman Belediyespor taraftar grubu Karamanoglullari Taraftar grubu, Temsilcimizin Kemal Kaynas Stadyumunda gerçeklestirdigi idmanda takimini yalniz birakmadi.
Bölgesel Amatör Lig 5.Grup’ta bu sezona sampiyonluk hedefi ile giren Karaman Belediyespor, evinde oynayacagi Erdemli Belediyespor karsilasmasinin hazirliklarini Kemal Kaynas Stadi’nda sürdürdü. Idmani Kulüp Baskani Haci Osman Ünüvar, As Baskan Mehmet Bayrakçi, Futbol Sube Sorumlusu Mustafa Kursun ve basin mensuplari takip ederken, Idman öncesi bir araya toplanan taraftarlarda idmana tezahüratlar esliginde gelerek oyunculara sürpriz yapti.
Teknik Direktör Nasuh Aköz önderliginde baslayan antrenman yapilan çift kale maçin ardindan sona erdi. Neseli bir ortamda geçtigi gözlemlenen antrenmanin sonunda Pazar günü oynanacak maç öncesinde antremani ziyaret ederek futbolculara baklava ikram eden Karamanoglullari Taraftar Grubu adina Taraftar grubu baskani Sevket Dinçer yaptigi açiklamada; Bizler deplasmanda içeride her zaman sizin arkanizdayiz. Karaman Belediyespor'un sezon sonunda sizlerinde katkisiyla Sampiyon olmasini cani gönülden istiyoruz diyerek takima desteklerinin her zaman devam edecegini sözlerine ekledi.
Karaman Belediyespor teknik patronu Nasuh Aköz ise taraftarlara yaptigi açiklamada; Bu takim Karaman'in takimi sizlerin takimi, benim veya yöneticilerin takimi degil. Sizlere her zaman kapimiz açik. Takimimiz çalismalarina devam ediyor sizlere bu güzel ziyaretiniz için tesekkür ederim. Pazar günü oynanacak maça tüm Karaman halkini davet ediyoruz” dedi.
Taraftar Grubunun ziyareti oyunculari motive ederken, Stadyumda teknik ekipten, oyunculara, yönetimden, taraftara herkesin yüzü güldü.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284