Tekmeler Sampiyonluk Için Kalkti

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde gerçeklestirilen Iller arasi Karate Sampiyonasi sona erdi.

Tekmeler Sampiyonluk Için Kalkti

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde gerçeklestirilen iller arasi Karate Sampiyonasi 09 Mayis 2015 tarihinde Yunus Emre Spor Salonunda gerçeklestirilen müsabakalarin ardindan sona erdi.
Karaman’in ev sahipligini yaptigi iller arasi Karate Sampiyonasi, minikler, ümitler ve yildizlar kategorisinde Karamanli sporcularinin da yer aldigi Ankara, Antalya, Konya, Kayseri, Usak, Kirikkale, Kirsehir ve Aksaray illerinden toplam 250 sporcunun katilimi ile gerçeklesti.
Heyecanin üst seviyede oldugu karsilasmalarda özellikler minikler kategorisinde gerçeklestirilen müsabakalar büyük ilgi topladi. Mücadele ve hirslari ile abilerini aratmayan minik karateciler dereceye girmek ve illerini en iyi sekilde temsil edebilmek için tüm hünerlerini sergiledi. Gün boyunca devam eden müsabakalar, sporseverlerinde tezahüratlariyla sampiyonaya renkli bir hava katti.
Dokuz ilin kiyasiya mücadelesine sahne olan müsabakalarda sampiyonluk ipini 421 puanla Konya gögüslerken, Karaman ikinci, Ankara ise sampiyonayi üçüncü olarak tamamlayan takimlar oldu.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Sube Müdürü Vedat Akyar, antrenör ve hakemler tarafindan verildi.
Yapilan müsabakalarin ardindan açiklamada bulunan Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” Ilimizde gerçeklestirilen iller arasi Karate Sampiyonasi çok heyecanli ve çekismeli mücadelelere sahne oldu. Sampiyonada takimlarimizin göstermis olduklari centilmence hareketler müsabakalara ayri bir güzellik katti. Ayrica müsabakalarda Karaman için ter döken ve mücadele veren Karaman ekibimizi de almis olduklari dereceden ve göstermis oldugu performanstan dolayi tebrik ediyorum” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284