Teknik Adam Kopan: “Birlik ve Beraberliğe İhtiyacımız Var”

Karaman Belediyespor Teknik Direktörü Okan Kopan, Kütahyaspor galbiyeti sonrası önemli açıklamalarda bulunarak birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Teknik Adam Kopan: “Birlik ve Beraberliğe İhtiyacımız Var”

Karaman Beldiyespor Teknik Direktörü Okan Kopan Kütahyaspor galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, “Oyuncularım ve ekibim ciddi mesai harcıyorlar. Bulunduğumuz sıralama bizleri psikolojik olarak etkiliyor, üst sıralara çıkabilmek için taktire şayan gayret sarfeden oyuncularımı gözlerinden öpüyorum. Göreve geldiğimiz ilk günden beri söylediğimiz kelimeleri tekrar ederek akıllara kazımak istiyorum. Birlik ve beraberlik içinde hertürlü zorluğu aşarız. Son olarak pandemi sürecinde taraftarlarımızı biraz olsun mutlu edebildiysek ne mutlu bize” dedi.
Diğer yandan 3. Lig 2. Grup’ta ilimizi temsil eden Karaman Belediyespor, 11. hafta Halide Edip Adıvarspor deplasman karşılaşması öncesi Karaman Belediyespor tesislerinde Teknik Direktör Okan Kopan gözetiminde koşu, ısınma ve taktiksel çalışmalar ile hazırlıklarına devam ediyor. Haber: Mustafa ÖZÜNAL

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284