Tekvando’da Berra Gülfem Çelik Avrupa İkincisi

Antalya’da düzenlenen Avrupa Kulüpler Tekvando Şampiyonası’nda Karaman Performans Spor Kulübü sporcusu Berra Gülfem Çelik, 37 kiloda gümüş madalyanın sahibi oldu.

Tekvando’da Berra Gülfem Çelik Avrupa İkincisi

Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen 5. Avrupa Kulüpler Şampiyonası başladı. Büyükler, gençler ve yıldızlar kategorisinde düzenlenecek şampiyonada 40 ülkeden yaklaşık bin sporcu Avrupa’nın en iyisi olmak için mücadele edecek. Şampiyona aynı zamanda G1 statüsünde 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’na puan verecek.
6 Şubat’ta renkli görüntüler eşliğinde başlayan Kulüpler Avrupa Şampiyonası’nın ilk gününde Karaman Performans Spor Kulübü sporcusu Berra Gülfem Çelik, 37 kiloda rakipleriyle yaptığı büyük ve zorlu mücadele sonunda Avrupa ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.
Şampiyonaya iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten tekvando il temsilcisi Ali Can,” Şampiyonanın ilk günün de Berra’nın gösterdiği muhteşem performansla gümüş madalyanın sahibi olduk. İnşallah bu güzel başlangıcı şampiyonanın son gününe kadar devam ettireceğiz” diye konuştu.
Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nda 37 kiloda gümüş madalyanın sahibi Berra Gülfem Çelik’i tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ise, başarılı sporcunun elde ettiği dereceden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, başarılarının devamını diledi.
Kısacık, tebrik mesajında ise şu ifadelere yer verdi:
“Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nda ilimizi başarıyla temsil eden ve 37 kiloda gümüş madalya kazanan Berra Gülfem Çelik’i kutluyorum. Çelik, rakiplerini geride bırakarak gümüş madalyayı ilimize kazandıran isim oldu. Tekvando branşında Berra Gülfem Çelik elde ettiği gümüş madalya ile hepimize büyük bir gurur yaşattı. Başarısından dolayı Çelik’i tebrik ediyor şampiyonada mücadele eden tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284