Tekvando’da Milli Sporcu Sayısı 20’ye Yükseldi

Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından düzenlenen İstanbul Uluslararası Boğaziçi İsmet Iraz Gençler Tekvando Şampiyonası’nda dereceye girerek milli sporcu olma başarısı gösteren Elif Şimşek ve Ceylan Sultan Koçak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ı makamında ziyaret etti.

Tekvando’da Milli Sporcu Sayısı 20’ye Yükseldi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Şube Müdürü Mustafa Karadeniz, tekvando il temsilcisi Ali Can ve milli sporcuların antrenörleri İbrahim Kafalı ve Sadullah Bacaksız’ında katıldığı ziyarette, Karamanlı sporcuların böyle güzel başarılara imza attıkları için mutluluk duyduğunu belirtti.

Milli sporcular Şimşek ve Koçak’ın yetişmesinde emeği geçen il temsilcisi ve antrenörlere teşekkür eden Kısacık,” Birlikte büyük bir çalışmanın sonucu bu başarılar elde edilmiştir, bu iki sporcumuzda bunun en güzel örneğidir. Bizim için elde ettiğiniz başarıların hepsi çok önemli ve kıymetli. Fakat en önemlisi birlikteliği ve takım ruhunu hiçbir zaman kaybetmemeniz çünkü başarıya giden en önemli yollardan biride birliktelik ve takım ruhudur. Bugün ilimizde gençlerimiz sizlerin başarılarını örnek alıyor. İnşallah birlikte ilimizde tüm spor dallarını farklı bir noktaya taşıyacağız.”

Karaman’da tekvando branşında milli sporcu sayısının 20’ye yükseldiğini belirten Kısacık,” Belki farkında değilsiniz ama birçoğunuzun ismi sizden çok küçük olan sporcu arkadaşlarınız tarafından dile getiriliyor. Onun için üzerinizde artık önemli bir sorumluluk var. Sizler artık genç arkadaşlarınız için ilimizde örnek sporcularsınız” dedi.

Sıcak ve samimi bir ortamda sohbet havasında geçen ziyarette mutluluklarını dile getiren sporcular ise,” İlimize böyle başarılar getirdiğimiz için çok mutluyuz. Herkese çok teşekkür ediyoruz. Hem duaları, hem destekleri hem de yanımızda oldukları için. İnşallah bundan sonra daha büyük başarılarak imza atarak ilimizi ulusal ve uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” diye konuştular.

Ziyaret, tekvando il temsilcisi Ali Can tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’a tekvando kıyafetinin hediye edilmesi ve günün anısına çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284