Temsilcimiz Kupada 3. Tur Maçına Çıkıyor

İlimizi Ziraat Türkiye Kupası’nda başarıyla temsil eden Karaman Belediyespor 3. Tur maçında 26 Eylül Çarşamba günü Etimesgut Belediyespor ile karşılaşacak.

Temsilcimiz Kupada 3. Tur Maçına Çıkıyor

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında 68 Aksaray Belediyespor’u 2-1 yenerek eleyen temsilcimiz, 2 Lig Kırmızı Grupta yer alan Etimesgut Belediyespor’u evinde ağırlayacak.

26 Eylül Çarşamba saat: 14.30’da Kemal Kaynaş Stadyumu’nda tek maç eleme usulü ile oynanacak olan karşılaşmaya tüm halkımızın davetli oldu açıklandı.

Diğer taraftan Karaman Belediyespor Kulüp Yönetimi taraftarı kötü ve çirkin tezahürat yapmamaları konusunda uyardı.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Ziraat Türkiye Kupası maçlarının profesyonel statüye tabi olması nedeni ile futbol disiplin talimatlarına aykırı fiiller ve taraftar olayları Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından değerlendirilmektedir. Kulübümüz Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur Eleme maçında yaşanan çirkin ve kötü tezahüratlar nedeni ile TFF PFDK tarafından uyarılmıştır. Kulübümüze çirkin ve kötü tezahüratların tekrarı durumunda para cezası uygulanacaktır. Taraftarlarımızın amatör ve profesyonel statünün uygulandığı maçlarda hassasiyet göstermesi önemle duyurulur” dendi.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2018, 13:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284