TFF 3. Lig 2. Grup: Orduspor-Kestelspor Maçı Ertelendi

Karaman FK’nın grubunda yer alan, hafta sonunda oynanacak olan Orduspor 1967 A.Ş. - Armoni Alanya Kestelspor karşılaşması TFF tarafından ilerki tarihe ertelendi.

TFF 3. Lig 2. Grup: Orduspor-Kestelspor Maçı Ertelendi

Geçtiğimiz haftalarda deplasmanda Ofspor’u 1-0 yenen Alanya Kestelspor, dönüş yolunda kadro ve futbolcuları taşıyan otobüsün yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak yana devrilmesi ile kaza geçirmişti. Can kaybının yaşanmadığı kazada, 2’si ağır 15 futbolcu da yaralanmıştı.

3. Lig 25. hafta mücadelesinde Alanya Kestelspor deplasman mücadelesinde Orduspor 1967 A.Ş. ile karşılaşacaktı fakat yaşanan üzücü kaza nedeni ile TFF oynanacak olan mücadele için karar aldı. TFF tarafından alınan kararda oynanacak olan Orduspor 1967 A.Ş. - Armoni Alanya Kestelspor maçı ileri tarihte oynanmak üzere ertelendi.

TFF tarafından alınan erteleme kararında, “Fikstür gereği 26.03.2023 Pazar günü saat 14.00'te Yeni Ordu Stadyumu'nda oynanacak olan Orduspor 1967 A.Ş. - Armoni Alanya Kestelspor TFF 3. Lig 2. Grup müsabakası, Armoni Alanya Kestelspor Kulübü takım otobüsünün geçirmiş olduğu kaza nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir.” ifadelerine yer verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284