Toros Kaplanı İtalya’da Tarih Yazmak İstiyor

Karaman’ın milli atleti Mustafa Göksel, İtalya’nın Arco kentinde 2 Temmuz’da düzenlenecek 15. Avrupa Dağ Koşusu Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Toros Kaplanı İtalya’da Tarih Yazmak İstiyor
Milli atlet Mustafa Göksel, İtalya’da yapılacak 15. Avrupa Dağ Koşusu Şampiyonası’nda kürsüye çıkarak Türk bayrağını dalgalandırmak istiyor. Genç erkekler kategorisinde ülkemizi temsil edecek Göksel, geçen yıl katıldığı şampiyonada üçüncü olmuştu. Başarılı atlet Avrupa Dağ Koşusu Şampiyonası’na ise antrenörü Abdulselam Karharman ile birlikte Karaman’da hazırlandı. Yarışlara çok iyi bir şekilde hazırlandığını belirten Göksel, İtalya’da düzenlenecek yarışta geçen yıl üçüncü olduğunu fakat bu yıl yarışlara mutlak şampiyonluk parolasıyla çıkacağını söyledi. Türkiye’yi Avrupa arenasında en iyi şekilde temsil etmek istediğini belirten Göksel,” Geçen yıl katıldığım yarışların ardından güzel bir aktif dinlenme dönemi geçirdim ve bu yıl için toparlanma fırsatı buldum. Zevk alarak koştuğum yarışlarda elde ettiğim dereceler beni daha çok hırslandırdı. İnşallah İtalya’da yapılacak yarışlarda da birincilik kürsüsünde yer alarak istiklal marşımızı okutmanın ve Türk bayrağımızı dalgalandırmanın gururunu ve mutluluğunu yaşayacağım. Bu yarışta ülkemizi ve Karamanımızı en iyi şekilde temsil etmek istiyorum" diye konuştu.
“Göksel’e Güveniyoruz”
Başarılı atlet Mustafa Göksel’den bu yıl Avrupa’da şampiyonluk beklediklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ise,” Başarılı sporcumuzla İtalya yolculuğu öncesi yaptığımız görüşmemizde yarışlara çok iyi motive olduğunu ve en kötü ihtimalle ilk 5 sıra içerisinde yer almak istediğini belirtti. Çok iyi bir hazırlık dönemi geçiren sporcumuz için şampiyonluk çok uzak bir mesafede değil. Bizler sporcumuzun her zaman yanındayız ve kariyerinde çok güzel başarılara imza atacağına eminiz. Sporcumuza yarışlar öncesi başarılar diliyor, güzel haberlerini heyecanla bekliyoruz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284