Turkey Soccer Cup 2016 Sona Erdi

Uluslararası düzeyde ve bu yıl 8. si düzenlenen Turkey Soccer Cup 2016 Masterler Futbol Turnuvası Kremlin ve Topkapı Otelleri iç – dış sahaları ile Sb Sport Futbol Tesislerinde oynanan maçlarla sona erdi.

Turkey Soccer Cup 2016 Sona Erdi
Bu yıl Antalya – Kemer ve Ürgüp olmak üzere üç ayaklı olarak düzenlenen turnuvanın Antalya ayağının final maçında Bulgaristan’ın Maritsa Plovdiv takımını 1 – 0 yenen Gebze Masterler şampiyon oldu.
(Antalya Sportif Faaliyetler Derneği) ASFAD Başkanı Ayhan Dolma ve aynı zamanda (Kızılağaç Turizm Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı (KITUYAD) olan ASFAD As Başkanı Osman Ergin tarafından bu yıl 8. cisi düzenlenen Turkey Soccer Cup 2016 Turnuvasının 1. aşaması yurt içinden 17 yurt dışından 8 takım olmak üzere 25 takımın katılımı ile Topkapı ve Kremline Otellerinde yapıldı. Toplam 65 futbol müsabakasının yapıldığı karşılaşmalar sonunda finale kalan Bulgaristan temsilcisi Maritsa Plovdiv takımını
1 – 0 yenen Gebze Masterleri şampiyonluğu kazanan takım oldu.
Turkey Soccer Cup 2016 Masterler Futbol Turnuvasının ikinci ayağı olan 20 – 24 Nisan 2016 Kemer ayağında organizasyona yurt dışından 5 takım, yurt içinden 15 takım dahil edilirken; turnuvanın üçüncü ve sonuncu ayağı Ürgüp organizasyonuna 8 takım katılacak.
Turnuvanın sonunda; Turkey Soccer Cup 2016 Masterler Organizasyonunu değerlendiren Başkan Ayhan Dolma; her yıl geleneksel olarak yaptığımız ve bu yıl 8. sini düzenlediğimiz nisan organizasyonunu bir otelde başlatıp, bitiriyorduk. Yalnız bu yıl tesislerimiz için zor bir sezon. Bizlerde talepleri değerlendirerek, takım sorumluları ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde; hem maç trafiğini azaltmak, hem de domino etkisi ile diğer bölgelerimizdeki daha önce birlikteliğimiz olan organizasyonlarımıza ev sahipliği yapmış olan tesislere faydası olması açısından turnuvamızı bu yıl üç ayrı yerde ve aileler ile yapmaya karar verdik. Bunlardan İlkini yine Antalya Kundu bölgesinde tamamladık. Bundan sonraki durağımız Kemer olacak ve nisan ayının 20 sinde başlayacak olan turnuvamız 20 takımlı olacak. Gerek ramazan ve bayramlar, gerekse hava sıcaklıkları düşünülerek boşluk olarak gördüğümüz eylül ayında da Ürgüp turnuvamızı yaparak organizasyonumuzu tamamlamış olacağız. Dedi.
Başkan Dolma Salı gününden bu güne bir haftadır 700 kişiyi misafir ettiğimiz turnuvamızın ödül töreninde asbaşkanımızın kürsüden anons ettiği gibi; turnuvamız bu yıl her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz değerlerimiz olan Sevgi – Saygı - Hoşgörü teması ile start aldı. Futbolun gereği olan pozisyonlar nedeni ile meydana gelen ufak tefek tatsızlıklar dışında; Sevgi – Saygı - Hoşgörü çerçevesindeki birlikteliğimizde 2016 yılının ilk organizasyonunu kazasız belasız tamamladık. Buradan organizasyonumuza iştirak eden ve destek veren herkese v


e ekibimize teşekkür ediyorum. dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284