Türkiye 2.’Ligi Kupasini Alan Karaman Belediye Spor, 2013 Sezonuna da Iyi Basladi

Karaman Belediye Spor Bisiklet Takimimiz, 7-10 Subat 2013 tarihleri arasinda yapilan Mersin yarislari sonrasinda 2012 sezonu Türkiye Genel Klasman 2.’ligi kupasini alarak büyük bir basariya imza atti.

Türkiye 2.’Ligi Kupasini Alan Karaman Belediye Spor, 2013 Sezonuna da Iyi Basladi

2012 sezonunu 2. olarak tamamlayan Karaman Belediye Spor, 2013 sezonuna da iddiali bir baslangiç yapti. Sporcularimiz 2013 sezonunun ilk etabi olan Mersin yarislarinda takim halinde Türkiye üçüncülügüne yerlesti.
7-10 Subat tarihleri arasinda Mersin’de düzenlenen ilk gün yarislari 124 km üzerinden yapildi. Çok hizli tempoda geçen yarismada bisikletçilerimiz çok üstün bir performans sergiledi. Olimpiyat sporcumuz Ahmet Akdilek’in takim liderliginde yapilan yarislarda takimimizdan Salih Yerli, Vahit Saygin, Mevlüt Erkan ve Ferhat Sezer mükemmel bir yaris ortaya koyarak rakiplerine gözdagi verdiler. Ilk gün yarislarindaki takim klasmaninda ilk üç takim arasinda bir saniye gibi bir farkin olmasi takimlarimizin kalitesini ortaya koyarken, ikinci gün yarislarinda ise takimimiz sanssizliklar ile mücadele etmek zorunda kaldi. Ferhat Sezer’in ön masasinin kirilmasi, Mevlüt Erkan’in direksiyon vidalarinin gevsemesi, Salih Yerli ve Vahit Saygin’in ise lastik patlatmalari sonucu yaris disi kalmalari nedeni ile takim puani alamadik.
Belediyespor Bisiklet Takiminin durumunu degerlendiren Karaman Belediye Spor Yönetim Kurulu Baskani Haci Osman Ünüvar, Mersin yarisi sonrasi Bisiklet Takimimizin Türkiye 3.’lügündeki yerini korudugunu belirterek: “2012 sezonunu ikincilik kupasi alarak tamamlayan takimimiz, 2013’e de iddiali basladi. Ilk günkü yarislarda basarili bir grafik sergileyen sporcularimiz, ikinci gün meydana gelen mekanik arizalar ve sanssizliklar sonucu Türkiye genel klasmaninda 3.’lüge yerlestiler. Simdi önümüzde Mart ayi içerisinde yapilacak olan Mugla yarislari var. Takimimizin önümüzdeki yarislarda üst sira mücadelesini sürdürecegine yürekten inaniyor, sporcularimiz ve antrenörümüz Baris Ünlü’yü basarilarindan dolayi tebrik ediyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284