Türkiye Satranç Gençler Sampiyonu “Gani Eren Ererdem”

Çanakkale’de gerçeklestirilen 2015 yili Türkiye Gençler Satranç Sampiyonu Karaman Belediyespor Kulübü sporcusu Gani Eren Ererdem oldu.

Türkiye Satranç Gençler Sampiyonu “Gani Eren Ererdem”

Türkiye Satranç Federasyonu 2015 yili faaliyet programinda yer alan Türkiye Gençler Satranç Sampiyonasi 18 Agustos 2015 tarihinde Çanakkale Sanayi ve Ticaret Odasi Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçeklestirildi.
Katilimin yüksek oldugu sampiyonanin açilis törenine Çanakkale Vali Yardimcisi Adil Karatas, Belediye Baskan Yardimcisi Rebiye Ünüvar, Miller Holding Yönetim Kurulu Baskani Mert Mildon, Türkiye Satranç Federasyonu Baskani Gülkiz Tulay, daire müdürleri, antrenör ve çok sayida sporcu velisi katildi.
Miller Holding sponsorlugunda Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasi Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçeklestirilen ve çekismeli geçen 2015 Türkiye Gençler Satranç Sampiyonasi sampiyonu 9 tur sonunda birinciligi paylasarak eleme turlarinda karsi karsiya gelen Gani Eren Ererdem ile Bora Özcan arasindaki mücadelede iki turda da kazanmasini bilen Karaman Belediyespor Kulübü sporcusu Ererdem oldu. Karaman adina yarisan bir diger sporcu Saglikspor Kulübünden Devran Daghan ise sampiyonada onuncu olma basarisi gösterdi.
Karamanli sporcularin elde ettikleri basarilar ile gururlandiklarini dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” Karaman artik birçok spor bransinda kendini kanitlamis ve sampiyonlar çikaran bir sehir. Çanakkale’de gerçeklestirilen sampiyonada dereceye giren ve sampiyon olan sporcularimizi göstermis olduklari üstün basarilarindan dolayi tebrik eder, basarilarinin devamini dilerim” seklinde konustu.
2015 Türkiye Gençler Satranç Sampiyonasi, 23 Agustos 2015 tarihinde Morabbin Parki'nda düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284