Ücretsiz Tenis Kurslari Ilgi Görüyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü il spor merkezleri bünyesinde ücretsiz olarak devam eden tenis kurslari ilgi görüyor.

Ücretsiz Tenis Kurslari Ilgi Görüyor

Karaman’da Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan il spor merkezleri bünyesinde ücretsiz olarak 5-18 yas arasi gençlerin tenis sporu ile ilgilenmesini tesvik etmek amaciyla açilan ücretsiz tenis kurslari yogun ilgi görüyor.
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde ücretsiz olarak devam eden tenis kurslari antrenör Adem Alpsoy nezaretinde genç sporcularla bulusuyor. Hafta için her gün farkli yas gruplarina egitim veren Alpsoy, yetenekli çocuklari bulmak ve tenis sporuna kazandirmak için okullari tek tek gezdiklerini açiklayarak, “ Il spor merkezi sürecinde egitim gören ve basarili olan sporcularin aileleriyle görüsüp sporcularin lisansini çikartarak alt yapida yapilan çalismalara dahil edip egitimlere basliyoruz. Bu çalismalari yaparken il müdürlügü olarak amacimiz Karaman ilini yarismalarda en iyi sekilde temsil edecek sporculari yetistirmek” dedi.
Il spor merkezleri kapsaminda devam eden tenis kurslari ile ilgili bilgi veren Spor Il Müdürü Hayati Kisacik” Karamanli ailelerin çocuklarini il müdürlügümüz bünyesinde devam eden kurslara yönlendirmelerinden oldukça memnunuz. Devam eden tenis kurslarimizda minik ögrencilerimizi alaninda uzman antrenörümüz esliginde programli ve sistemli bir sekilde gelecege hazirliyoruz. Il müdürlügümüze ait tesislerde çocuklarimizin ve ailelerinin nezih bir ortamda güvenilir bir sekilde egitim almalarini saglayip onlari buradan mutlu ayrilmalarini saglamaya çalisiyoruz" diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284