Uluslar Arasi Basketbol Egitim Kampindan Döndüler…

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafindan bu yil besincisi düzenlenen Türkiye genelinden 180 ögrenci ile 30 antrenörün ve konusunda uzman Amerikali antrenör ve sporcularin katilimi ile gerçeklesen Uluslar arasi Basketbol Egitim kampi Afyonkarahisar ilindeki Kocatepe Üniversitesi kampüsünde gerçeklestirildi. Ilimizi temsilen 10 sporcu ve 2 antrenör ile kampa katilan 12 Dev Adam Basketbol Okulu ilimize geri döndü.

Uluslar Arasi Basketbol Egitim Kampindan Döndüler…

Kamp ile ilgili bilgiler veren Antrenör Coskun Beyaz çok yogun bir kamp dönemi geçirdiklerini günlük yaklasik 8 saat antrenman yapildigini Amerika’dan gelen antrenörler ile yogun bir çalisma dönemi geçirdiklerini belirtti.
Kampa katilan diger antrenörümüz Mehmet Dinçer ise kampta Karaman ilini en iyi sekilde temsil ettiklerini bizlere bu kampa katilma imkânini taniyan Türkiye Basketbol Federasyonuna tesekkür ettiklerini belirterek, kampta toplam bes gün içerisinde 2 kez günün oyuncusunun Karaman ilinden seçildigini belirtti. Ayrica Melisa TOPAL isimli sporcumuzun kamp içerisinde 180 sporcu içerisinden seçilerek Istanbul’da yapilacak bir üst kampa katilma hakki kazandigini belirtti.
Karaman 12 Dev Adam Basketbol Okullari antrenmanlarini yaz ve kis dönemi olarak devam ettirmektedir. Karaman ilimizde Türkiye Basketbol Federasyonu ayricaligi ile basketbol egitimi almak isteyen tüm ögrencileri antrenmanlara davet eder basarilarimizin hizla devam edecegini belirtmek isteriz…
Kampa Katilan Sporcular
Antrenör: Coskun BEYAZ
Antrenör: Mehmet DINÇER
1. Melisa Topal
2. Berkecan Yildirim
3. Yunus Emre Uyar
4. Yusuf Çelikkiran
5. Beyza Yavuz
6. Sermin Kizik
7. Kerem Büyükzengin
8. Emirhan Gülhan
9. Yigit Can Bebek
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284