Ümmühan Karaçadir Atletizmde Altin Madalya Kazandi

Atletizm Federasyonu tarafindan Atatürk`ün ölümünün 74. yili nedeniyle Ankara Atatürk Kültür Merkezi Hipodrom Alani`nda gerçeklestirilen “Atatürk’ü Anma Kros Sampiyonasi’nda” altin madalya kazanan KMÜ ögrencisi Ümmühan Karaçadir Rektör Prof. Dr Sabri Gökmen’i makaminda ziyaret etti.

Ümmühan Karaçadir Atletizmde Altin Madalya Kazandi
Ziyaret sirasinda Karaçadir’a; KMÜ Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Selahattin Akpinar eslik etti.
Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu’nda Beden Egitimi ve Spor Ögretmenligi 2. sinif ögrencisi olan Ümmühan Karaçadir küçükler, yildizlar, gençler ve büyükler kategorilerinde yapilan yarismalara toplam bin 29 sporcunun katildigini söyledi. Karaçadir, 20 yasinda olmasina ragmen büyük bayanlar kategorisinde 4000 metrede yapilan yarismada 1. oldugunu belirterek ”Basarili olmamda emegi geçen tüm hocalarima çok tesekkür ediyorum.“diye konustu.
Prof. Dr. Sabri Gökmen, Ümmühan Karaçadir’in altin madalya kazanmasindan mutluluk duyduklarini ifade ederek “Basari kazanip zirveyi yakalamak kadar o zirvede kalici olmak da çok önemlidir. Basariyi elde tutmak için, daha çok çalismak gerekir. Biz Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi olarak ögrencilerimizin basarilarinin sürekliligi için her türlü destegi vermeye devam edecegiz. ” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284